top of page
Search
  • Eesti Karskusliit

Karskusliidu aastakonverents keskendub (jätkuvatele) alkoholiprobleemidele

Updated: Sep 3, 2020

Eesti Karskusliit korraldab oma tänavuse aastakonverentsi 16. septembril Tallinnas (Viru Hotelli konverentsikeskuses algusega kell 15.00), kus keskendutakse viimastele alkoholiprobleemide trendidele ja küsitakse, kuidas 2020. aasta eriline olukord neid mõjutanud on.'


Konverentsil antakse 2019. aasta tegija tänukiri Politsei- ja Piirivalveameti politseimajor Sirle Loigole, kes peab ka oma töövaldkonda tutvustava ettekande. Lisaks kõnelevad Tallinna Kiirabi peaarst dr Raul Adlas, Päästeameti Põhja päästekeskuse ennetusbüroo juhataja Reili Kull ja Politsei- ja Piirivalveameti Ennetuse ja süüteomenetluse büroo juhtivkorrakaitseametnik Kati Arumäe.


"Sel aastal on alkoholiproblemaatikat päris mitme nurga alt arutatud," ütles Karskusliidu esimees Lauri Beekmann. "Aasta alguses olime tunnistajaks joobes juhi põhjustatud kohutavale traagikale ning arutasime terve ühiskonnana, miks sellised asjad juhtuvad ja kuidas neid ennetada. Nagu tavaliselt, mingi aja pärast unustame selle ja see kestev probleem muutub meie jaoks taas aktuaalseks järgmise tragöödia puhul. Eriolukorra ajal ja ka peale seda oleme näinud, et alkohol muutub ohtlikuks ka selle poolt loodud konteksti kaudu või nagu nii meie kohalikud kui ka teiste riikide eksperdid on öelnud, siis praeguse viiruse parim sõber on just alkohol. Uued nakkuskolded on otseses seoses alkoholi tarvitamisega. 16. septembril soovime arutada, kuhu oleme alkoholiprobleemi vaatenurgast liikumas ning mida soovitavad erinevad eksperdid edasisteks sammudeks."


Konverents on avatud ning registreeruda on võimalik SIIN.





230 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page